Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.Afsluitende Op Kop bijeenkomst 11 september

25/07/2013 - De afgelopen jaren zijn in het Koplopersnetwerk in de provincie Utrecht talrijke inspirerende bijeenkomsten geweest. Op Kop zal in de oorspronkelijke vorm niet doorgaan, maar de aansluiting zoeken bij andere netwerken en partners in de regio. Op de laatste bijeenkomst van Op Kop wordt op een actieve manier verdere invulling gegeven aan deze samenwerking.

Wat: Bijeenkomst Op Kop met doorkijk naar Utrecht2040 en Economic Board Utrecht (EBU)

Waar: Twijnstra Gudde, Stationsplein 1, Amersfoort

Wanneer: Woensdag 11 september 2013, 14.30 uur – 18.00 uur (inclusief borrel)

Wie: Alle koplopers en overige bedrijven, overheden en organisaties die geïnteresseerd zijn in een duurzame bedrijfsvoering en het gezamenlijk creëren van business binnen het  thema vergroenen economie. Partners in de netwerken Utrecht2040 en Economic Board Utrecht.

KOPLOPERS UITGENODIGD DOOR UTRECHT2040 EN ECONOMIC BOARD UTRECHT

Het Koplopersnetwerk in de provincie Utrecht is van start gegaan in 2008. Meer dan 100 bedrijven, overheden en instellingen hebben zich sinds die tijd aangesloten. Deze koplopers gaven hiermee aan zelf voorop te willen lopen. Een klimaatneutrale bedrijfsvoering was hierbij de eerste stap. Vele bijeenkomsten zijn georganiseerd door de provincie Utrecht, maar ook door koplopers zelf. Deze bijeenkomsten boden inspiratie, kennis en volop kansen te netwerken in de wereld van duurzaam ondernemen. Op Kop zal in de oorspronkelijke vorm niet doorgaan, maar de aansluiting zoeken bij andere netwerken en partners in de regio, die samenwerken om maatschappelijke uitdagingen rond het vergroenen van de economie om te zetten in economische kansen. Op de laatste bijeenkomst van Op Kop wordt op een actieve manier verdere invulling gegeven aan deze samenwerking.

Programma

Het programma bestaat uit onder andere uit:

  • Terugblik op de goede dingen van vier jaar Op Kop
  • Introductie op Utrecht2040 en Economic Board Utrecht en samenwerking in de regio
  • Werksessies met de volgende onderwerpen: Energie in de bestaande bouw, CO2 compensatie, Afval en circulaire economie, en Duurzame Mobiliteit
  • Netwerkborrel

Geef u nu alvast op voor 11 september en één van de werksessies! U ontvangt later het definitieve programma. Aanmelden kan via deze link.

Wilt u meedenken over of meewerken aan deze bijeenkomst, neem dan contact op met Jeannine van Bree (j.van.bree@nmu.nl | 030-2567358)

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief