Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.De Daktuin Utrecht laat de Uithof bruisen

25/06/2013 - De Daktuin Utrecht is een project dat de Uithof in de maand juni laat bruisen. De Daktuin neemt een maand lang het dak van de parkeergarage op de Uithof over en transformeert deze plek tot een moestuin en dakterras en wordt dé broedplaats voor innovatieve en duurzame initiatieven in en rondom Utrecht.

Van 6 juni tot 6 juli 2013 floreert De Daktuin Utrecht als podium voor nieuwe, creatieve en groene ideeën. De hele maand staan vernieuwende en lokale initiatieven centraal, zoals een ondernemersmarkt, lokale biertjes, workshops, live muziek en debatten. Een divers programma voor een divers publiek.

Alle leeftijden

De Daktuin creëert een plek waar mensen van alle leeftijden en vakgebieden welkom zijn om te komen werken, lunchen, netwerken, vergaderen, ontspannen en borrelen. Op deze manier draagt dit initiatief bij aan de ontwikkeling en samenhang van dit gebied.

Op 6 juni is de Daktuin feestelijk geopend door onder meer Utrechtse wethouder Mirjam de Rijk. Onder het genot van een drankje en live muziek, kreeg het publiek het allereerste voorproefje van wat een smakelijke, inspirerende en groene maand beloofd te worden.

Stichting SOON

De Daktuin is een initiatief van Stichting SOON, een organisatie die zich bezighoudt met sociaal ondernemen. De Daktuin wordt gesteund door de Universiteit Utrecht, het Utrecht Science Park, Utrecht Medisch Centrum, Hogeschool Utrecht en de ASN Bank. Verder wordt er onder andere samengewerkt met partijen als Festival de Beschaving en Moestuin Maarschalkerweerd.

De Daktuin bevindt zich op het dak van de parkeergarage naast de Universiteitsbibliotheek in Utrecht. Zondag t/m woensdag geopend van 11.00 uur tot 22.00 uur en van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 23.00 uur. Houd voor meer updates over het programma van De Daktuin de website in de gaten: www.dedaktuinutrecht.nl.

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief