Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.Kiest jury jouw bedrijf als meest duurzame van Utrecht?!

07/04/2015 - Werk je in de gemeente Utrecht? En is jouw bedrijf koploper op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Geef je bedrijf dan op voor de MVO-prijs Utrecht 2015! Na een publieksstemming kiest de jury de winnaar en die mag zich twee jaar lang de beste Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemer van Utrecht noemen.

Kiest jury jouw bedrijf als meest duurzame van Utrecht?!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) gaat over de winnende combinatie van people, planet en profit. Ondernemers die hun bedrijfsvoering afstemmen op samenleving en milieu, zijn de koplopers in hun sector. De MVO-prijs Utrecht beloont Utrechtse ondernemers die een voortrekkersrol in MVO nemen en zet andere vooruitstrevende verantwoorde ondernemers in het zonnetje.

Aanmelden

Grijp deze kans: geef je bedrijf (of een ander bedrijf) op voor de MVO-prijs Utrecht 2015. Op de website www.mvoprijs.nl staat alle informatie die je nodig hebt, zoals het aanmeldformulier, de voorwaarden voor deelname en de beoordelingscriteria. Je kunt je eigen bedrijf of een ander bedrijf opgeven, tot en met 19 april 2015.

Jury

Na sluiting van de aanmeldronde op 19 april 2015, maakt de jury uit alle inzendingen een selectie van bedrijven die doorgaan naar de publieksronde. De drie bedrijven met de meeste stemmen van het Utrechts publiek gaan door naar de finale. De jury maakt een bedrijfsbezoek bij deze top drie en kiest de uiteindelijke winnaar. De jury bestaat dit jaar uit:

  • Jeroen Kreijkamp, Wethouder Economische zaken, Gemeente Utrecht
  • Bas Rüter, Directeur Duurzaamheid, Rabobank Nederland
  • Jan Moggré, Bestuurslid MKB Utrecht, DGA bij Précon Foodmanagement
  • Talitha van den Elst, Bestuurslid Ondernemersvereniging Lage Weide, Directeur UW Reïntegratie

Uitreiking tijdens Festival het Groene Peloton

De bekendmaking van de winnaar en uitreiking van de prijs vindt plaats op 18 juni 2015, als onderdeel van Festival Het Groene Peloton (www.groenepeloton.nl). Dit festival biedt aandacht aan bedrijven en bewoners die actief bijdragen aan verduurzaming van de stad Utrecht. Gemeente Utrecht organiseert dit evenement in samenwerking met Economic Board Utrecht, Utrecht Inc, NMU en Zienergie.

Meer informatie

De MVO-prijs Utrecht 2015 wordt georganiseerd door Zienergie en NMU. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeannine van Bree, Natuur en Milieufederatie Utrecht (j.van.bree@nmu.nl, 030-2567358) of Janjoris van Diepen, Zienergie (j.vandiepen@zienergie.nl, 06-81459087).

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief