Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.NEST: Nieuwe broedplaats voor inspirerend ondernemerschap

20/08/2014 - In oktober openen Rabobank Utrecht, Utrecht Science Park, Hoog Catharijne en sociale onderneming SOON een pop-up store genaamd: NEST. Er komen twee locaties in Utrecht waar ontmoeting en inspirerend ondernemerschap centraal staat: één in Hoog Catharijne en één op het Utrecht Science Park.

NEST: Nieuwe broedplaats voor inspirerend ondernemerschap

NEST biedt ruimte aan nieuwe lokale initiatieven, ondernemers, studenten, professionals en kunstenaars om hun product, dienst en kennis onder de aandacht te brengen. De focus ligt hierbij op impact en innovatie. Bezoekers beleven iedere keer iets nieuws met een voortdurend roulerende inhoud van de winkels.

Impact

Er is ruimte voor creatieve, duurzame en sociale ondernemers, waarbij impact voorop staat. De pop-up stores focussen zich daarbij met name op science, food, design en entertainment. De stores bieden ruimte aan inspirerende ondernemers die innovatieve ideeën hebben, een vernieuwend product of dienst aanbieden en/of een relevant evenement willen organiseren.

Sociaal kapitaal

Deelname aan NEST betekent ondernemerschap uitoefenen op twee A-locaties met vrijstelling van huur. Aangevuld met een sterk programma, goede (online)communicatie, ondersteuning van de founding partners en andere aansprekende ondernemers in een sterk netwerk. Ondernemers dragen bij in sociaal kapitaal, door al hun ondernemerschap zo goed mogelijk uit te oefenen en kennis te delen met het publiek en andere ondernemers.

Broedplaats en workshops

De pop-up store in Hoog Catharijne is open in het weekend en fungeert als winkel en podium, waar een breed publiek geprikkeld wordt en bezoekers de kans krijgen een inspirerend(e) product of dienst ter plekke te ervaren. NEST op het Utrecht Science Park wordt een innovatieve broedplaats en fungeert elke werkdag als winkel en werkplaats, waar bezoekers kunnen deelnemen aan workshops, evenementen en masterclasses.

Voor meer informatie of aanmelden voor een plek op deze broedplaats? Neem contact op met astrid@discoversoon.nl

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief