Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.



Netwerk Utrecht2040 en Economic Board Utrecht bundelen krachten

12/07/2013 - De Economic Board Utrecht (EBU) zorgt voor verbinding en bundeling van al aanwezige krachten in de regio en bouwt aan een netwerk op bestuurs- en directieniveau, onder andere rond het thema vergroenen van de economie.

Voor Netwerk Utrecht2040 is de transformatie van economische activiteiten cruciaal voor de verduurzaming van de regio. Omdat beide netwerken geloven in het omzetten van  maatschappelijke uitdagingen in economische kansen is het zinvol de krachten te bundelen. Netwerk Utrecht2040 zal dan ook in grote mate bijdragen aan ontwikkeling en uitvoering van de duurzaamheidsagenda van de EBU. 

Samenwerking

EBU werkt al samen met het Utrecht Sustainability Institute (USI), die ook partner is in projecten van Netwerk Utrecht2040. Directeur Jacqueline Cramer: ” USI integreert kennis op het gebied van duurzame steden met de praktijk en initieert op deze wijze innovatie en nieuwe bedrijvigheid samen met marktpartijen, overheden en maatschappelijke organisaties. Door slim samen te werken in de regio en krachten te bundelen, vergroten we de regionale slagkracht ”.

Meer informatie over de Economic Board Utrecht

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief