Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.SURE 2015

08/09/2015 - In de week van 5-9 oktober vindt de vierde editie van SURE plaats, een evenement voor duurzame innovatie in de regio Utrecht.

SURE 2015

Samenwerken aan een gezonde en duurzame stad. Dat is de gezamenlijke ambitie van de regio. Steden worden steeds meer het natuurlijke leefgebied van mensen. In de huidige tijd leeft ongeveer 50% van de wereldbevolking in steden. Rond 2050 zal dit percentage rond de 70% liggen. De concentratie van veel mensen op een relatief kleine oppervlakte heeft gevolgen voor de leefbaarheid in de stad. Bedrijfsleven, overheden en Utrechtse kennisinstellingen werken samen aan het realiseren van een gezonde en duurzame leefomgeving in stedelijk gebied. Duurzame innovatie en ontwikkeling zijn daarin cruciale factoren. De oplossing ligt in de verbinding tussen sectoren die elkaar nu nog onvoldoende vinden en het versterken van netwerken.

Van MovieNight! tot Sustainable Experience Tour

In de week van 5-9 oktober vindt de vierde editie van SURE plaats, een evenement voor duurzame innovatie in de regio Utrecht. In deze week organiseren de Utrechtse kennisinstellingen verschillende activiteiten rondom het thema: Healthy Urban Living. De activiteiten variëren van presentaties van succesvolle duurzame innovaties, dialoogsessies, een expositie van HKU-studenten tot een MovieNight!, een studentenkookavond, een Sustainable Experience Tour, interactieve discussies tot een bijeenkomst van het regionale ‘Get Connected’ netwerk.

Programma en aanmelden

Het gehele programma is te vinden op de website: www.sure-utrecht.nl. Voor sommige activiteiten is het verplicht om aan te melden.

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief