Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.UITNODIGING Binnenstedelijke ontwikkeling: het grote verbindingsdebat

07/01/2016 - De provincie Utrecht is een aantrekkelijk en economisch sterke regio, waar graag gewoond en gewerkt wordt. Om die aantrekkelijke provincie te blijven, zijn vitale dorpen en steden van essentieel belang, want steeds meer mensen wonen, werken en verblijven in de stedelijke omgeving. In de stad van de toekomst liggen maatschappelijke opgaven, maar juist ook de innovatieve en economische oplossingen. Hoe houden we de stad bereikbaar? Hoe pakken we leegstand aan? Hoe zorgen we voor een passend en betaalbaar woningaanbod? Hoe zorgen we voor een gezonde leefomgeving en een klimaatbestendige stad?

UITNODIGING Binnenstedelijke ontwikkeling: het grote verbindingsdebat

Netwerk Utrecht2040 en provincie Utrecht nodigen u uit

De afgelopen jaren hebben we met elkaar een flinke impuls gegeven aan krachtige steden en dorpen. De provincie Utrecht wil nu het provinciaal stedelijk beleid opnieuw vormgeven.
Vanuit Netwerk Utrecht2040 wordt gewerkt aan een strategische regionale agenda op het gebied van stedelijke ontwikkeling.

Dat doen we niet alleen en daarom gaan we graag hierover met u in gesprek tijdens Het grote Verbindingsdebat over Binnenstedelijke Ontwikkeling op 18 februari. Wij nodigen u uit om bij te dragen aan het provinciale beleid en mee te praten over wat op de regionale agenda moet komen. U ontmoet regionale spelers en samen leggen we nieuwe verbindingen.

De ochtend gaat om 9.30 uur van start met de Rijksbouwmeester de heer ir. Floris Alkemade. Hij deelt zijn visie op stedelijke ontwikkeling en de omvangrijke opgave op het gebied van herbestemming en transformatie van leegstaande gebouwen. Daarna heten wij u welkom aan de verbindingstafels. Daar kunt u uw expertise delen en gaat u in gesprek over belangrijke thema's in het stedelijk gebied.

U vindt hier meer informatie over het programma en de verbindingstafels.

Wat: Binnenstedelijke ontwikkeling: het grote verbindingsdebat
Wanneer: donderdag 18 februari, 9.00 tot 13.30 uur
Waar: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, Utrecht
Aanmelden: U kunt zich aanmelden via een email naar binnenstedelijkeontwikkeling@provincie-utrecht.nl

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief