Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Utrecht2040

18/11/2013 - Op woensdag 11 december 2013 vindt de najaarsbijeenkomst van Netwerk Utrecht2040 plaats. Wij nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn!

Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats tijdens de Innovation Day 2013 in Amersfoort. Het thema van deze bruisende dag is ‘groen, gezond en slim!’

Netwerk Utrecht2040 is op deze dag van de partij met een subsessie rondom het thema leegstand van vastgoed en de uitreiking van de Duurzaamheidsprijs 2013.

13.30 tot 15.15 uur: Leegstand, duurzame oplossingen voor succesvolle transformatie

In deze subsessie rondom het thema leegstand zullen de finalisten van de Duurzaamheidsprijs 2013 zich presenteren, gaan we concreet aan de slag met duurzame oplossingen voor succesvolle transformatie van leegstaand vastgoed en zetten we nieuwe netwerkpartners in het zonnetje.
Bij uw aanmelding kunt u aangeven aan de subsessie Leegstand te willen deelnemen.

Uitreiking Duurzaamheidsprijs

15.30 tot 15.45 uur: Uitreiking Duurzaamheidsprijs 2013

De Duurzaamheidsprijs 2013 wordt uitgereikt namens het Netwerk Utrecht2040 en staat dit jaar in het teken van leegstand. Finalisten zijn de projecten Brinkwal in Nieuwegein, Meyster’s Buiten in Utrecht en Meer Merwede in Utrecht. Juryvoorzitter Herman Wijffels zal de winnaar bekend maken.

Innovation Day

Tijdens de Innovation Day kunt zich laten inspireren door interessante sprekers en bijzondere innovatieve projecten. Er zijn verschillende plenaire programma’s en subsessies. De hele dag staat in het teken staat van ontmoeting.

Er is ook de mogelijkheid uw innovatieve product, dienst of idee te pitchen op de zeepkist van de ‘speakers corner’. U kunt dit bij uw aanmelding aangeven.

Aanmelden

De Innovation Day vindt dit jaar plaats in De Nieuwe Stad op het Oliemolenkwartier, de creatieve broedplaats van Amersfoort. Voor het volledige programma en officiële aanmelding kunt u terecht op de website van de Innovation Day: www.innovationday2013.nl.

Deelname is kosteloos. Op uw aanmeldformulier kunt u aangeven de subsessie Leegstand te willen volgen.

 

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief