Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.Vooraankondiging: Bruisende Innovation Day op 11-12-13

14/10/2013 - Op 11-12-13 vindt de tweede Innovation Day plaats, met als thema ‘Groen, gezond en slim!’. Het wordt een bruisende, inspirerende dag waar bedrijfsleven, kennisinstellingen en overheid in Midden-Nederland met elkaar in gesprek gaan, nieuwe ideeën opdoen en kennis delen. Innovation Day laat de innovatieve kracht van de regio Utrecht zien. De overweldigende opkomst in 2012 laat het grote potentieel van de regio zien.

Innovation Day 2013 bestaat uit een ochtend- en een middagprogramma, waarbij u op elk moment welkom bent.
Tijdens het plenaire programma wordt u geïnspireerd door (inter)nationale en regionale koplopers om te innoveren, over grenzen van uw bedrijf heen te kijken en te netwerken. Tijdens de diverse break-out sessies staan de thema’s ‘Groen, gezond en slim!’ centraal. Gedurende de hele dag kunt u volop contact leggen met nieuwe business partners.

Sleutelprojecten

Ook Netwerk Utrecht2040 is op deze dag van de partij. Tijdens deelsessies wordt aandacht besteed aan de sleutelprojecten van Utrecht2040 en andere initiatieven van netwerkpartners.
Daarnaast wordt de winnaar van de Duurzaamheidsprijs 2013 bekend gemaakt. Deze prijs staat dit jaar in het teken van leegstand en is bedoeld om te laten zien welke goede initiatieven er al zijn in de regio die navolging verdienen. Utrecht2040 en de Provincie Utrecht belonen de initiatiefnemer/ondernemer met het beste project om leegstand in de regio aan te pakken.

U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij Innovation Day 2013. Reserveert u 11-12-13 alvast in uw agenda.

Zodra het programma bekend is, ontvangt u hier meer informatie over. U kunt ook alvast een kijkje nemen op: www.innovationday2013.nl.

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief