Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?
Geeft u zich dan op voor de nieuwsbrief.Zonnepanelencalculator 2.0 komt naar ondernemers tóe deze herfst!

16/10/2014 - Zonnepanelen kunnen zeer voordelig uitpakken voor ondernemers – zeker voor het MKB. Maar hoe voordelig precies? De Natuur en Milieufederatie, een van de partners van Netwerk Utrecht2040, heeft de Zonnepanelencalculator speciaal voor het MKB ontwikkeld, waarmee bedrijven snel kunnen berekenen wat zonnepanelen kosten en opleveren.

Zonnepanelencalculator 2.0 komt naar ondernemers tóe deze herfst!

De calculator laat ‘kleinverbruikende’ bedrijven de mogelijkheden zien om onder aantrekkelijke voorwaarden (zoals fiscale aftrekposten) zonnepanelen aan te schaffen.

Zeer vaak een goed rendement

De oorspronkelijke Zonnepanelencalculator is in 2013 zo’n 1.300 keer ingevuld door ondernemers. Dit leverde 1.150 positieve resultaten op, dat wil zeggen adviezen met een financieel rendement van meer dan 5 procent. Die adviezen waren in 2013 goed voor in totaal 27.000 zonnepanelen. De calculator is de enige in zijn soort en gooit hoge ogen bij vele partijen in de markt.

Onlangs kreeg de Zonnepanelencalculator een update naar versie 2.0, met een update van fiscale informatie en technische gegevens. Een andere vernieuwing van de calculator is dat ondernemers bij een positief rendement direct offertes kunnen opvragen bij vier streng geselecteerde aanbieders uit de provincie Utrecht.

Zonnepanelencalculator On Tour

De NMU gaat ‘on tour’ door de provincie om de Zonnepanelencalculator en de voordelen van zonne-energie te presenteren. Ondernemersverenigingen of bedrijvenplatforms en ondernemers die al zonnepanelen hebben geplaatst en hun ervaringen met collega’s willen delen, kunnen zich hiervoor melden.

Kijk voor meer informatie op de website van de Zonnepanelencalculator.

Delen:

Actueel nieuws | Nieuwsarchief